Advokat er i finalen. Kometen feide Pilsen, Erat doblet

Kometen har flyktet til finalen enda raskere enn i fjor. La fokuset torsdag vydřeným seier Pilsen

De sentrale passasjer femte semifinalen ble de siste 61 sekundene av den første perioden

Først jublet overfylt tribune hjemme-spissen Milan gulas sammenlignet med 1:.. 1. Men så kom Brnos forelskelse. Etter det store tilbudet slo Zohorny Martin Necas, syv sekunder før beaten slo Erat.

“Jeg vet ikke hva som skjedde.Vi fikk i rask rekkefølge to raske mål, “forgjeves søkt en forklaring lapskaus.

Plzen prøvde forgjeves å komme tilbake i kampen, mens gjestene to andre mål forvist til benken ødelagt keeper Miroslav Svoboda og også endelig åpnet låsen fra den endelige Gateway

Bak henne er en bedre en fra Třinec-paret, Hradec Králové. Den sjette katten blant disse rivaler er på planlagt søndag. .

Plzen sesongen avsluttes, vinneren av kroppen til presidentens Cup bronse lagt

Dårlig start Plzen

Plzeňští allerede mestret inntreden i spillet.

Bare tidlig i den første perioden de måtte forsvare de svake, umiddelbart etter utløpet av setningen Moravčíková i tillegg, for første gang han presset Erat.Han brukte åpningen i Brno tilbake James Krejčík og brennes Freedom blåsehvalbåter rundt.

Plzeň deretter tilsatt, men kunne ikke vente lenge ønsket innretting.

Han tok vare på ham til lapskaus i det 19. minutt da han først ga noen harde slag og så fikk en pasning inn i ringrommet. Handling raskt avsluttet, Marek Čiliak i mål Comets savnet reagerer

1. 1.

Men eufori innenlandske eufori varte ikke lenge

For 16 sekunder lenger minnes filmet. Hanske Necas, ingen gjettet scoring fra høyre.

“Det var vakkert. Vi er så repeterte. Vi så på videoene og vi så at deres bek forlot meg fri. Jeg får det bare var en hit, “beskrev Brno talent.

Plzen var verre like før første sirene.00:07 på klokken skinte, pucken fikk Erat og mer nøyaktig swing leddet økt til tre: 1.

“En slik ytelse, det vi utfører, vil ikke være nok,” raste pause lapskaus. Plan for den andre perioden var bydeler i trener Martin Straka klart: angrep, angrep og angrep igjen Hjem

Effektive Counter Comets

Selvfølgelig har offensiv taktikk gjort feil. Gjestene straffet dem kompromissløst. I 23. minutt tok mindretall 12:58 i Brno kaptein Leos Cermak, han sendte pucken i løpet Svoboda er mitt.

For Pilsen keeper femteplass i semifinalen 28:53 tiden, den har fått i løpet av neste mindretall Petr Holik.Martin Zaťovič presenterte ham med et mesterlig spill. “Jeg vet ikke om det var nerver eller konsentrasjon om spillet,” spurte han to av nøling i forsvaret av kaptein Pilsen Petr Kadlec.

Svoboda ønsket ikke å like ri av Comets holde ut og gikk til benken. Han ble erstattet av Alexandr Hylák

Pilsen ved slutten av den andre perioden på ingen sammenhengende trykk kunne gjøre, og så skåret 1: 5. Flytte

I den tredje perioden for å matche heller bare spilt ut. .

Home er fortsatt prøver å gjøre noe med resultatet, men i lang tid de ikke var i stand til å skape et reelt angrep, og dermed redusert til 2: 5 for å arrangere den 55.minuttslag fra Gulas.

Så en kamp med bad boy Ryan Hollweg Pilsen og Brno fighter Tomas Malec.

Turbuss Straka ikke ønsket å forene falle ut i semifinalen. Han satser på maktspill. Han satset en seks spillere Keeper sub Hylák forble opphevet på benken.

Du gjentatte ganger forsøkt å treffe den nedlagte buret, det klart å Mallet, som bestemmes den endelige form av det partituret.