Bohemians – Karvina 0: 0, pine, hjemme tredje gang uten mål

Den siste scoreren til bohemene i ligaen var unge Martin Hašek 2. september, da han fullførte en flott sving i Olomouc (3: 2). Praha-laget har imidlertid ikke scoret for tredje gang på rad.

“Vi spilte hele kampen på ett mål, ekstremt på bakken for den tsjekkiske ligaen, men dessverre brakte ikke presset oss finalen i form av sjanser og mål,” beklager Bohemians-trener Martin Hasek senior.

“Synd at vi ikke har trukket noe fra håpefulle pauser. Men på baksiden tillot vi motstanderen en eneste sjanse og holdt nettokontoen for første gang i sesongen, noe som er viktig.Vi scoret også for første gang på Bohemians-banen, noe vi aldri har gjort før, sier Karviné-trener Roman Nádvorník. . Og aktiviteten hans bidro til at hjemmet nesten hadde den første halvdelen av ballens dominans, men ikke klarte å utnytte avslutningen. Som motstanderne hans, som traff det lovende avbrekket flere ganger, men bortskjemte nøkkelpasningen.

Fans så ikke for mange sjanser, men Karvinský-keeperen hadde mer arbeid å gjøre.Berkovec satte først igang et direkte spark Filip Hašek, og måtte deretter utføre hovedsakelig på slutten av omgangen, da han fanget skuddet Záviška og deretter Filip Hašek. Etter en dårlig start av Bederka viste gjestene derimot en rask pause, men på slutten skjøt Budínský et høyt skudd. Den samme spilleren fyrte av neste gang.

I det 59. minutt gjorde Mašek en fin sving med ballen, men skuddet hans gikk til Berkovec igjen. “Jeg ville stramme den på bakerste stolpe, men jeg satte den i den ideelle høyden for keeperen.Hvis jeg legger det litt høyere, ville det sannsynligvis være et mål, ”sa Mašek. “Jeg var litt bakover, jeg falt, så jeg kunne ikke sette den lavere og det var en tverrligger,” beklaget Budínský. “Men Bohemka var bedre i dag, og vi må være glade for poenget,” la han til. Men bohemene brukte ikke maktspillet, Krch vant den beste sjansen.

Resultatet ble bare det andre uavgjort i sesongen etter Liberec-Ostrava-duellen.Men jeg er glad for at jeg motsto presset fra benken og auditoriet og ikke satte inn Hilal, fordi det alvorlig ville truet med å gjenvinne hennes skader, ”forklarte Hašek, hvorfor han ikke hørte samtalen fra salen.

“Jeg sa til gutta før kampen at hvis jeg ville legge ham der, ville de slå meg. Vi kunne ikke risikere å savne lenge. Jeg tror at han vil være klar for Opava, ”la han til.