Hockey Sparta feirer seieren, mot Třinec avgjort på slutten

“Det var ikke så vilt som de to foregående kampene, og vi er glade for å ha snudd det i dag. Og til slutt scoret vi, ”glede Robert reíčka seg. Sparta klarte ikke å lede til fulle poeng i de to foregående kampene og hadde en score på 14:14. Gjestene ventet tålmodig på muligheten og tok ledelsen på 11 minutter. Bak ryggen på Sedláček gikk Doudery-skuddet fra den blå linjen.Den beseirede Stransky kunne ikke fullføre ennå, men i den påfølgende kraften spilte den sterke Michal Kovarcik til målområdet. bekk.

“Vi scoret fire mål og tapte i forrige kamp, ​​så vi håpet og trodde fremdeles. Det var god tid, og alt kan skje i hockey, ”sa Říčka. Etter 24 sekunder av den tredje delen slo han ham imidlertid med et skudd fra den blå linjen til Kalina og Sparta utlignet.Begge lag kunne da score i maktspill, men de la ikke til et tredje mål.

Situasjonen endret seg først i det 57. minutt, da Kváča nettopp startet Blains kast og Rousek-pucken raskt nådde målet. ”Vi ble enige om å gå inn og prøve en hybrid glasur eller et skudd mot målvakten. Og det kom heldig ut, “sa Rousek.

Kváča beklaget at han hadde slått pucken ut foran seg. “Det var en seilende puck som ble avfyrt for å gå inn i et hjørne eller bo hos meg. Jeg sørget for at han ikke havnet i porten etter skuddet. Dessverre skjedde det, det er hockey, “sa Kváča.

Smejkal hadde det siste ordet i maktspillet og Sparta avsluttet serien med tre tap med Steelers.