Slovacko – Zlin 0: 4, gode mål, etter å ha vunnet gjestene ligger like bak Sparta

Zlin under den tidligere nasjonale treneren har blomstret. Mens gevinster over Mlada Boleslav og Teplice har scoret mål på et bestemt tidspunkt, denne gangen var tre poeng tydeligere mye tidligere. Vi dominert, ga fire mål. Det var den beste opptreden under mitt lederskap, “sa Bílek entusiastisk.

Det var en femteplass duell, noe som resulterte i en overraskende høy gjestesjanse. Zlin gjorde det til ham i den første halvtime, da Poznar scoret en straff og Bartosak. De andre to målene ble lagt til av gjestene i begynnelsen av andre halvdel, alternerende Železník og Matejov, som det var det andre målet til sesongen.I de foregående tre scoret han ikke en gang.

Slovácko beseiret både Olomouc og Ostrava hjemme, som det var det eneste tapet i sesongen. Men nå har det falt.

Hjemmet kom mer inn i derbyen. Mer presist, de kombineres midt på banen og også oftere nådd enden. For første gang, Beauguel, hvis danske målvakt skutt til bakken i 8. minutt, satte seg alvorlig. De fleste hendelsene i midten av kurset ble satt opp av Traoré, som var vanskelig å ta med hjem av de lokale fotballspillerne, som var dødelig for Slovácko. I det 17. minutt banket Traoré Peter inn i straffeområdet og åpnet en poengsum fra Poznar. Klokka 26.Etter et minutt kunne Slovacks raiders bare kaste ballen til den frie Bartošák, som lagde et mål til øverste hjørne med et presist skud i øverste hjørne. Først etter det tok Slovácko seg til en kortvarig motstand, men det førte ikke til en presis slutt.

Slovácko prøvde å åpne spillet mer etter endring av sider. Men det tredje målet til Zlín frøs raskt innsatsen. Igjen, Traoré, som lurte den forsvarende Daníček og etter passet, skød den alternative Železník etter fire minutter på plenen, at målvakten Daňka nede. Slovácko falt helt ut av rytmen og lot motstanderen ha mye frihet.

I 62. minutt rømte Matejov til høyre og la til et fjerde mål fra siden. På slutten kontrollerte gjestene bare spillet.Zlín har ikke mistet de siste åtte ligakampene.

“Vi har fortjent godt. Jeg har en beundring for våre fans som har oppmuntret oss gjennom hele spillet, selv i en ugunstig tilstand. Vi spilte spillet på en forferdelig måte. Disse kampene kjemper for blod. Hvis du begynner å hoppe i personlige kamper, kjører du ikke hvor du er, så du blir rammet. Vi har henne. Og rett inn i skrittet, “sa Michal Kordula, en trener av Slovacko.

” Zlin gikk inn med en større stasjon. Vi var kirurger, professorer. De visste ikke hvor de skulle gå. Vi spilte veldig sakte, de tilbød ikke. Vi fikk et mål fra straffesparket som rystet oss. Og et annet mål med Bartošáks høyre fot, kanskje hans livsslag. Ved det tredje målet tok Traoré et godt bad i forsvaret.Vi må komme seg raskt, sier Kordula.